Fri fragt over 500,-
Fysisk butik
Levering på 1-3 dage
Info@byKring.dk

Kurv

Din kurv er tom

Handelsbetingelser

Kundeservice:

Når du handler med byKring.com, og efterfølgende modtager en ordre bekræftelse fra os, indgår du en kontrakt med:

byKring.com, cvr.nr. 3225 3245.

Alle ordrer håndteres af byKring.com, hvortil der altid kan sendes en mail på info@byKring.com

Når du handler hos byKring.com, accepterer du samtidig handelsbetingelserne som er beskrevet herunder.

Du skal være fyldt 18 år, og have et godkendt kreditkort for at handle på byKring. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Bestilling og betaling:

En ordre gennemføres ved først at trykke på den ønskede vare. Der vil herefter være mulighed for at justere på antal af den ønskede vare ved at trykke på +/- knapperne. Tryk herfter på  “Tilføj til kurv” knappen. Ønsker du at handle videre gentages proceduren ved de ønskede varer , og ellers kan du gå direkte til kurven/betaling ved at at trykke på den lille indkøbskurv i øverste højre hjørne.

Her vises en oversigt over de valgte varer. Du kan vælge at se kurven eller gå direkte til betaling. Vi anbefaler du vælger kurven og lige tjekker om alt er, som det skal være. Der vil være mulighed for at justere på antal af de valgte varer ved igen at bruge +/- knapperne, eller du kan fjerne en vare fra kurven. Ønsker du at tilføje yderligere varer til kurven, trykker du på “Forsæt med at handle” ellers vælges kassen, som bringer dig til betalingsbilledet.

Du skal oplyse dit navn og adresse, tlf.nr. og e-mailadresse, så vi har mulighed for at kontakte dig om nødvendigt.

Har du yderligere at tilføje til ordren, kan dette gøres i bemærkningsfeltet nederst på siden.

Derefter vælges den ønskede betalingsform, og bekræftelse af vores handelsbetingelser.

Alt efter dit valg af betalingsform, vil du blive bedt om at indtaste de manglende oplysninger til gennemførsel af betalingen. Selve betalingen håndteres seperat af Pensopay, som også er de eneste der opbevarer, og kan se dine betalingsoplysninger.

Til sidst modtager du en bekræftelse på din ordre. Denne bekræftelse af automatisk og betyder, at vi har modtaget din ordre. Efterfølgende vil vi sende dig en e-mail, som er den endelige bekræftelse af din ordre.

Vi gemmer din ordre i 5 år jf. regnskabsreglerne, og du kan til enhver tid inden for denne tidsramme få tilsendt en kopi af ordren.

Alle priser er opgivet i danske kroner og er inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden yderligere varsel. En sådan ændring vil dog ikke have indflydelse på allerede afgivne ordrer.

Den totale pris der vises på betalingsbilledet, og som du accepterer ved gennemførsel af ordren, er det beløb der trækkes på din konto. Beløbet trækkes på din konto når varen afsendes fra byKring.

Du har mulighed for at betale med Mobilpay samt følgende kreditkort:

Visa kort/Dankort, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

byKring benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

byKring's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Fragt:

Der er fri fragt til pakkeshop ved køb over 500,- kr.

Dog vil der, ved køb af større møbler/genstande blive pålagt fragtgebyr ved levering med fragtmand. I disse tilfælde udgør fragten enten kr. 250,00 for en halv palle, eller 450,00 kr. for en hel palle.

Ved køb kan du vælge enten at få leveret pakken hjem/til arbejdsplads, eller til afhentning på forskellige afhentningssteder efter eget valg.

Ved betaling skal du tage stilling til hvilken form for fragt du ønsker. Den nøjagtige pris afhænger af dit valg.

Prisen for levering til pakkeshop er typisk 39 kr, og en hjemmelevering typisk 55 kr. Priser er relateret til pakkens vægt.

Har du bestilt en pakke til pakkeshop, men ikke henter pakken, vil denne blive sendt retur til byKring efter endt tidsfrist. Der vil blive fratrukket 89,- kr. i din tilbagebetaling af tilgodehavende til dækning af udgifter til forsendelser og pakning. 

Levering:

Vi bestræber os på den hurtigst mulige levering af dit nye køb, og normalt er der levering inden for 1-3 hverdage. Ved større forsendelser, f.eks. møbler, kan leveringstiden være lidt anderledes alt afhængig af valgt fragtmulighed.

Til levering bruger vi GLS, PostNord, og Dao. Du kan vælge mellem levering til pakkeshop eller direkte levering hjem til adressen.  Fragten bliver beregnet ud fra vægt af den samlede ordre.

Vi kan levere til Danmark, Sverige, Norge og Hong Kong.  Ønsker du levering til et land der ikke er nævnt, kan du sende en mail til info@bykring.com, så kan vi sikkert hjælpe dig alligevel.

Ændring af ordre:

Skulle du have ændringer til din ordre, kan du kontakte os på info@byKring.com, og såfremt ordren ikke er afsendt, kan vi være dig behjælpelig med ændringer.

Er ordren afsendt, har du 14 dage til at annullere ordren. Se under afsnittet om returnering/ombytning.

byKring forbeholder sig retten til at annullere din ordre uden at kompensere dig eller på anden måde dække udgifter, i følgende situationer:

hvis en uforudset fejl opstår på byKring.com, f.eks. en betalingsfejl

hvis din betalingsinformation ikke kan verificeres eller hvis informationen er ukorrekt

hvis der er mistanke om, din ordre er placeret i ond tro eller i relation til kriminelle aktiviteter.

 

Annullerer vi en ordre, hvor betalingen er gennemført, vil vi naturligvis returnere dig beløbet.

Vi vil gøre vores bedste for at finde en god løsning, hvis der skulle opstå problemer med din ordre. Du vil blive orienteret undervejs via mail.

Returnering/ombytning af varer:

Alle varer er omfattet af Købelovens regler om returret. Du har altid 14 dages fortrydelsesret/ombytningsret på bestilte varer.  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget varen.

Såfremt du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du indenfor de 14 dage efter varen er modtaget, kontakte os via mail eller telefon, for at gøre opmærksom på din fortrydelse.

I din henvendelse skal det tydeligt fremgå, at du ønsker at fortryde dit køb/ønsker ombytning af varen. Du afholder selv udgifter i forbindelse med returnering af varen, ligesom du bærer risikoen for varen fra varens levering.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Det er en forudsætning for returnering/ombytning, at varen er fejlfri, og i samme stand som ved modtagelse fra byKring.

Varen må altså ikke have været taget i brug, lugte af tobaksrøg, have dyrehår på sig mv. såfremt der er tale om tekstiler, puder eller beklædningsgenstande.

Har varen været i brug eller på anden måde beskadiget ved returnering, betragtes denne ikke længere som ny, og vil derfor kun blive erstattet delvist ud fra standen. Vurderes det, at varen ikke længere har en handelsværdi pga. ibrugtagning/beskadigelse, kan vi ikke tilbyde at returnere købsbeløbet.

Envidere er det en forudsætning for returnering/ombytning af varen, at evt. etiketter, tags, plombering osv stadig sidder forsvarligt fast på varen, og evt. original emballage medsendes i forsvarlig indpakning.

Såfremt varen kommer i en æske/boks/papkasse benyttes denne til returnering. Ellers skal varen returneres i forsvarlig emballage tilsvarende hvad den blev modtaget i.

Returlabels kan bestilles via mail til byKring, så laver vi en pakkelabel til dig, som du modtager på mail. Udgiften hertil vil blive fratrukket dit tilgodehavende. Varen skal returneres hurtigst muligt, efter modtagelse af returlabel.

Varen skal returneres til:

byKring

Halfdan Rasmussens Vej 25

4700  Næstved

Returnering

Penge retur:

Penge for returnerede varer overføres til købers konto senest 14 dage efter varen er modtaget retur i ubeskadiget tilstand. I tilfælde af værdiforringelse af varen som du hæfter for, vil et beløb blive fratrukket købsbeløbet svarende til den skønnede værdiforringelse, se afsnittet om returnering.

Udgift til returnering refunderes ikke.

Ombytning:

Ønsker du at bytte en vare til anden størrelse, eller til en helt anden slags vare, skal du lave en ny ordre. Du kan her vælge om du vil:

bestille en ny ordre med det samme, og dermed trækker vi pengene på dit kort med det samme, og efterfølgende returnerer dit første køb når returvaren er modtaget hos byKring

Eller:

vi skal vente med at sende din nye ordre til vi har modtaget den “gamle” vare retur fra dig, og dermed modregne denne i din nye ordre. Husk at skrive i kommentarfeltet nederst på siden, at du ønsker ombytning af returvarer.

Ombytning af gaver:

Vi bytter gerne, hvis du har modtaget en gave købt hos os. Du kan vælge at få et gavekort, en tilgodeseddel eller købe en ny vare. Du skal blot udfylde den vedlagte returseddel og sende til os.

Reklamation:

Alle varer er omfattet af Købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Dette betyder at du inden for denne 2 års periode kan få varen enten repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den enkelte reklamation.

En evt. fejl eller mangel ved varen skal altid anmeldes hurtigst muligt – og inden for rimelig tid (Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.) – efter det er opdaget. Dette gøres ved at sende os en mail på info@byKring.com, eller kontakte os på telefon 24 666 929.

Er reklamationen berettiget, betales evt. rimelige forsendelsesomkostninger ud over selve varens pris, eller såfremt du ønsker at bytte til noget andet.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Reklamationsretten betyder,

at du inden for de 2 år efter varen er modtaget, kan klage over fejl og /eller mangler. Denne reklamationsret gælder dog ikke når der er tale om almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller forkert brug af varen m.m.

En del af de kinesiske trævarer er enten gamle eller fremstillet af gammelt træ. De har patina efter deres oprindelige brug, og kan fremstå med hakker, sprækker i træet, skjolder eller anden form for “brug”. Desuden er ikke to genstande helt ens, hvorfor der kan være små forskelle fra et evt. billede på shoppen til den modtagne vare. Dette er ikke at betragte som en fejl ved varen, og berettiger derfor ikke til ombytning eller returnering af varens pris under reklamation. Du har altid mulighed for at specificere evt. ønsker til varen ved bestilling, og vi vil gøre alt for at efterkomme dit ønske.

Ved returnering skal varen sendes til:

byKring

Halfdan Rasmussens Vej 25

4700 Næstved

Reklamation

Vedlæg venligst en beskrivelse af fejlen/manglen og medsend kopi af kvittering/faktura. Varen skal returnes i forsvarlig emballage, og husk at gemme kvittering for returneringsomkostninger, så dette beløb også kan refunderes.  Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Så snart vi har modtaget varen retur, vil du modtage en mail fra os, så du ved sagen er under behandling. Vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt med oplysning om det videre forløb i behandling af din reklamation.

Klagemulighed:

Skulle vi mod forventning ikke finde en løsning du er tilfreds med, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus via https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: info@bykring.com samt hjemmesiden du har købt varen på.

Endelig har du mulighed for at benytte EU-Kommisionens online klageportal, hvilket dog mest henvender sig til forbrugere med bopæl udenfor Danmark. Klageportalen kan findes her:

https://ec.europa.eu

Erstatning, forsinkelse eller mangler:

Erstatningskrav overfor byKring som følge af dit direkte tab kan ikke overstige fakturabeløbet excl. moms for den solgte vare. Købelovens mangel-regler kan finde anvendelse

Personlige oplysninger:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Oplysningerne behandles i overensstemmelse med Persondataloven og vi følger de retningslinier som Forbrugerstyrelsen påkræver.

Der vil aldrig blive videregivet eller solgt oplysninger til 3.mand, og der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde har du ret til at få adgang til vores registreringsdata om dig, og du kan gøre indsigelse mod registrering af disse i henhold til reglerne i Persondataloven.

Den dataansvarlige på www.byKring.com er Vibeke Kring.

For at handle hos byKring er det nødvendigt at opgive følgende oplysninger:

navn og adresse

telefonnummer

e-mailadresse

Personoplysningerne registreres hos byKring i 5 år, og vil derefter blive slettet. Årsagen til dette er, at byKring er forpligtet til at gemme ordrer 5 år tilbage iht. Bogføringsloven §10.

Oplysninger i forbindelse med betaling opbevares hos PensoPay, og byKring har ikke adgang til disse oplysninger. PensoPay må ikke bruge dine oplysninger til egne formål.

Forbrugerbeskyttelse:

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Nyhedsbrev:

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, siger du ja til vi må bruge din mailadresse og dermed få tilsendt vores nyhedsbreve samt andre relevante mails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Cookies:

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der kan have adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:http://Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet kan indeholde cookies fra tredjeparter, se hvem disse tredjeparter er:

Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

Alle oplyste priser er inkl. moms.

Din ordre er først endelig gennemført, når den er godkendt hos byKring.  Er en vare udsolgt, vil du naturligvis blive underrettet herom hurtigst muligt via mail.  Har du bestilt mere end den udsolgte vare, trækker vi kun det beløb på dit kort, som du reelt modtager varer for.

Alle billeder på shoppen laves så naturtro som det er muligt i farvegengivelse osv.  Der kan forekomme farvenuancer fra billede til virkelighed, da det kan være svært at gengive den nøjagtige farve på et billede, ligesom der kan være forskel på farverne fra skærm til skærm. Vi vil dog altid bestræbe os på at gengive varen så ærligt som muligt, og oplyse i beskrivelsen såfremt farven af tekniske årsager afviger fra virkeligheden. Ligeledes vil der i beskrivelsen blive oplyst alle relevante detaljer omkring varen så godt som det er muligt.